Nyheder 2006
28 december 2006
Under menuen nyheder har jeg indlagt et ny menupunkt nyhedsfeed, som er en anden måde at få nyheder på. 
I stedet for at besøge flere hjemmesider, kan du med en denne nyhedsfeed(RSS) nøjes med at hente overskrifter og en kort tekst, hvorefter du eventuelt kan klikke dig ind på siden for at læse hele teksten. Dermed behøver du kun besøge siden, hvis der er noget nyt af interesse, og du kan klikke dig direkte ind på en underside i stedet for at skulle ind på forsiden først. 
Indtil videre er Sporten fra BT og Jyllandsposten samt Cyclingworld indlagt.
Der findes masser af sider, som tilbyder denne form for RSS.
Desværre tilbyder vores udbyder One.com ikke RSS direkte(de kan ikke håndtere XML), men via diverse konverteringer(javascript) kan det alligevel lade sig gøre at vise nyheder på vores hjemmeside. 

Hvis I kender nogle gode sider med nyheder og som tilbyder RSS kan vi indlægger dem på siden, således at man kun behøver at besøge vores nyhedsfeed for at holde sig opdateret. Hvis en side tilbyder RRS, står det som regel på siden eller også vises symbolet på siden.

Forklaring:
RSS som på engelsk betyder Really Simple Syndication eller på dansk let opdateringsstrøm
23 december 2006
Der var mødt hele 7 mand op til dagens træning. Om det store antal skyldtes at Niels havde lovet juleøl vides ikke, men det er en flot opbakning til vores vintertræning. Turen gik ud til Såby, Yding, Ejer, Kattrup, Hovedgård og tilbage via Nørrestrand. Turen var på 45 km og der blev virkelig kørt stærkt(27 km/t) på trods at årstiden og det bakkede terræn. 
19 december 2006
Tjek lige denne video fra bl.a Munkebjerg og Kiddesvej i Vejle.
Det regner jeg med vi alle kan til næste år når træningen starter.
Selvom det er en cykelklub, syntes jeg alligevel at I skal se disse fodbold lækkerier.
9 december 2006
På trods af flot vejr, var det lidt trist at der kun dukkede 2(Brian og Alex) op til lørdags træning. Dagens tur blev en tur til Såby og blev kun på 33 km, fordi jeg skulle være tilbage kl. 14:30. 

/Alex Pedersen
3 december 2006
Hvis der er nogen der er i tvivl, kører vi stadig lørdag kl 13:00.
Der var ikke den store opbakning i lørdags(2/12), men trods dårligt vejr og hæse stemmer (noget med en julefrokost), var vi alligevel 3 mand (Brian, Niels og Alex) klar kl. 13:00. Det blev en våd omgang, da regnvejret tog til på den sidste del af turen, men alligevel fik vi en fin tur op omkring Ejer og ned til Tåning. Derefter kørte vi over på Lyngvej og videre til Kattrup. Turen blev på 44 km.
19 november 2006
Der mødte 4 mand op til lørdagstræning. Bortset fra lidt småregn i starten af turen, var vejret faktisk ret fint. Vi tog en tur omkring Løsning og Hedensted og kørte derefter ned til Daugård Strand og kørte den 'forkerte' vej rundt, dvs. ned af Askebjerg. Turen blev på 55 km med en gennemsnitsfart på 27 km/t, hvilket er helt godt her midt i november måned. 
16 november 2006
HFS cykling har 10 års jubilæum  i 2007 og i den forbindelse er der blevet lavet en klubhistorie. Klubhistorien er i en kort og en lang udgave. I forbindelse med denne klubhistorie, fandt jeg et gammel referat i min Access database fra vores allerførste tur, og deri stod blandt andet at det blev taget et premier billede. Jeg indledte jagten på dette billede, og det viste sig at Arne Rattenborg ganske rigtig havde et billede inden vores allerførste tur i 1997. Billedet kan se inde under klubhistorie både i den korte og den lange udgave. I den lange udgave har jeg desuden gengivet referatet fra vores allerførste tur.

/Alex Pedersen
14 november 2006
Der er tilføjet et nyt menupunkt, vedr. Tacx Fortius hometrainer. Siden er ment som et tilbud for andre Tacx Fortius ejere eller som inspiration til kommende ejere. 
Banerne er nogle jeg har konverteret fra mit Polar Precision performance software, hvor jeg har gemt alle de ture vi/jeg har kørt.
Banerne som ligger på hjemmesiden, er kun dem som kan have andres interesse, men f.eks. har jeg også liggende vores enkeltstart rute fra i år på hometraineren.


/Alex Pedersen
12 november 2006
På trods af en ordentlig byge umiddelbart før klokken 13:00, mødte der alligevel 7 personer op til lørdagstræning. Vejret var til gengæld fint på selve turen og vi fik kørt ca. 50 km. Turen gik ud omkring Lundum og ud til Østbirk hovedvejen, hvor der var vejarbejde op i mod Såby. Vi tog derfor den nærmeste omvej og endte alligevel i Såby. Resten af turen svarede til 65 km ruten i Rundt om Horsens.
Hvis vejret ellers er ordentlig på lørdag den 18/11, var der flere som helt sikkert også kommer på lørdag.
4 november 2006
Vi var 7 mand til lørdagstræning den 4/11, og vi startede ud i fint vejr. Omkring Østbirk fik vi lidt regn, men da vi nærmere os Horsens igen, var vejene tørre og det havde tilsynladende ikke regnet. Turen gik ud omkring Lundum og videre til Sattrup. Her kørte Lars hjem, da han skulle til fødselsdag, men han havde til gengæld kørt 30 km inden vi startede fra HFS. Turen blev på omkring de 40 km, men der var masser af muligheder for interval træning på bakkerne og når der blev sat fart på inden byskiltene. På vej hjem mod Lundum, havde vi et uheld hvor Birger var i asfalten, og Per i bedste Lance Armstrong stil kørte ud midt på en mark, for at undgå at ryge med i styrtet. Heldigvis slap Birger heldigt, der var kun nogle hudafskrabninger. Cyklen havde et let bøjet styr og en knækket eger. Utroligt heldig når man kører omkring 40 km/t.

Der var flere der meldte tilbage at de dukker op på lørdag den 11/11.
3 november 2006
Når vi nu har fået masser af diskplads på vores nye domæne(www.hfscykling.dk), kan vi jo lige så godt fylde det op, så jeg har hygget mig med at lave en photo story fra vores Harzen tur 2006. Vær opmærksom på at det godt kan tage lidt tid at downloade første gang, hvor det kan blive vist i små ryk. Hav lidt tålmodig og vent evt. til det er helt download'et og se det derefter igen. Vær opmærksom på at højtaleren skal/bør være tændt. 
Foto story'en er lagt inder under billeder/Harzen 2006 samt under klubture/harzen 2006.
1 november 2006
Jeg har fået fat i et gammelt referat fra Det store Broløb, som Carsten Gade, havde liggende. Referatet er indlagt både under motionsløb og under klubture. Carsten havde desuden en masse avisudklip + de officielle invitationer fra løbet, som også kan ses i referatet. 

/Alex Pedersen
28 oktober 2006
Der var 4 mand til lørdagstræning den 28/10. De 4 var Hans, Birger, Lars og undertegnede. Vi kørte til Daugård strand, hvor vi kørte 3 runder a 4 km, dvs. 3 gange op ad bakken ved Daugård. På hjemturen blev der kørt skiltespurter, og med 67 km ialt, blev der forhåbentlig sat lidt i banken til næste sæson. 

På lørdag den 4 november kl. 13:00 mødes vi igen på stadion. Der er allerede tilsagn fra Birger, Niels, Hans, Per, Lars og undertegnede.

/Alex Pedersen

24 oktober 2006
Der er lørdagstræning den 28/10 kl. 13:00. Foreløbig har Birger, Niels, Lars og Alex meldt at de kommer med mindre at det øs regner.
Se radar billeder fra DMI
20 oktober 2006
Der er lørdagstræning den 21/10 kl. 11:00. 

12 oktober 2006
Der er lørdagstræning den 14/10 kl. 13:00. Der er p.t. 4 personer der har meldt at de dukker op.

7 oktober 2006
Der er ikke nogen der har meldt tilbage vedr. lørdagstræning idag 7/10 kl. 13:00.

6 oktober 2006
Årets statistik er blevet færdig og vi satte 2 nye rekorder i år. 
Den ene rekord er det samlede antal km på 1543 km for 27 onsdagstræninger og et "Rundt om Horsens" løb. Den tidligere rekord var i 2002, hvor vi kørte 1530 km fordelt på 26 træningsaftener og et "Rundt om Horsens.
Den anden rekord er det højeste gennemsnitlige antal deltager pr. tur, som i år var på 9,6 personer mod 9,4 personer pr. gang i 2005.
Se hele statistikken på statistik forsiden.


5 oktober 2006

Klubmester
Klubmesterskabet er blevet afgjort med Lars som vinder for femte gang ud af fem mulige. Hele resultatlisten kan ses under klubmesterskab's menuen.
Spisning:
Efter klubmesterskabet mødtes vi ude ved Niels Thomsen's nye hus i Stensballe, hvor Niels var vært med en gang grill mad og rødvin og is som dessert.
Årets rytter 2006:
Årets rytter 2006 blev Jørn Christoffersen. Jørn har været et frisk pust siden han startede i klubben i 2005. Han kører 'irriterende' stærkt og er altid med i 'klubhuset' for at snakke om dagens tur og få den obligatoriske øl.
Sponsor oplæg til sæsonen 2007:
Niels Thomsen fremlagde et oplæg til sæsonen 2007 m.h.t. sponsor muligheder.
P.t. har vi allerede Top Danmark, som tøj sponsor. I løbet af kort tid vil der blive lavet et oplæg, som vi kan bruge overfor evt. sponsorer.
Ny hjemmeside:
Undertegnede fortalte om vores nye hjemmeside på www.hfscykling.dk og at vi som noget nyt prøver at benytte os af Google Adsense, for at se om det kan give lidt indtjening, men samtidig give besøgende en mere tilfredstillende online oplevelse (Se yderligere under Google Adsense).
10 års jubilæums tur til Mallorca:
Desuden gennemgik undertegnede også tilbuddet fra Sportconcept Int. (Henrik Wieland), vedr. vores 10 års jubilæumstur til Mallorca. Tilbuddet som Henrik har lavet i lejlighedskompleks Hawaii Torrenova som ligger i Palma Nova. Yderligere links til lejligheds komplekset kan ses  her (Apollo rejser). Ca 10 km. fra Palma Nova, kan vi leje cykler hos Rad international til 95 Euro for en uge, hvilket er lidt billigere end de 800 kr., som det koster at få vores egne cykler med i flyet. Desuden skal vi ud at leje/købe en cykelkuffert, hvis vi vælger at have vores egne cykler med.
Kaptajner i 2007:
Der blev desuden aftalt at der næste år bliver lavet en kaptajn liste, således at vi skiftes til at står for onsdagens tur. Når man er kaptajn på dagens tur indebærer det også at man står for forfriskninger(øl/sodavand) efter turen. Per Madsen laver listen, som jeg efterfølgende lægger på hjemmesiden.
Længere ture den 1 lørdag i måneden:
Desuden fremkom der forslag om at køre nogle længere ture og det blev aftalt at den første lørdag i hver måned kører vi en længere tur, så vi kan komme lidt længere væk end de sædvanlige onsdags ture. Det kunne være en tur til Himmelbjerget, Pøt Mølle, Moesgård eller prøve nogle af de skrappe stigninger i Vejle og omegn.
Lørdagstræning vintertræning:
Desuden forsøger vi igen i år at lave vintertræning og vi starter allerede på lørdag kl. 13:00. Hvis man har tænkt sig at møde op om lørdagen må man godt sende mig en mail om at man kommer og så vil jeg opdatere hjemmesiden under nyheder, således at man lørdag formiddag kan se om der overhovedet kommer nogen. 

Klubmesterskab 2007:
Der var forslag om at lave et klubmesterskab med samlet start og hvis vi kan finde en sikker rute og et passende antal km at køre, prøver vi at gøre det i foråret 2007. Det tager vi op når vi mødes til foråret.

Det blev vedtaget at Birger og Hans laver en rute til næste års enkeltstart.Hvis jeg har glemt noget, må i godt sende mig en mail

/Alex Pedersen

s

21 september 2006
Enkelstarten afholdes som beskrevet tidligere den 4 oktober og efter flere ønsker om en ny rute, fordi den anden var for farlig(for meget bykørsel), er der i år lavet en rute, hvor der er meget lidt trafik. Ruten er ikke så skrap som tidligere og der er stadig et par passager, hvor man skal være meget opmærksom på trafikken. Det er nok de tunge drenge der er blevet favoriseret på årets rute, men mon ikke der lurer en overraskelse eller 2.


Kort over ruten, som efter opmåling er på 19,4 kmRuten er på 105 højdemeter. 

  7 september 2006
Igen i år slutter vi af med klubmesterskab. Datoen er den 4 oktober og efter afholdelse af klubmesterskab mødes vi hos Niels Thomsen i hans nye hus.

Det er besluttet at vi køber siden www.hfscykling.dk og inden alt for længe vil denne hjemmeside blive flyttet til den nye adresse. Der vil i en periode være viderestilling til den nye side.


3 juni 2006
Der er lavet et nyt menupunkt med videoklip. Samtidig har jeg støvet nogle gamle videoklip op fra bakkeløbet i 2004 og indlagt disse som mpg filer, således at man kan bruge windows media player som afspiller.


30 maj 2006
Så er beskrivelsen af vores tur til Harzen 2006 blevet færdigt. Der mangler stadig en del billeder ture og højdemeter, men det bliver indlagt henad vejen. Beskrivelse ligger under menupunktet klubture og kan også ses ved at klikke her.
Så er nogen af billederne lagt ind under billeder


28 maj 2006
Her er lidt statistik fra turen til Harzen(Taget fra min cykelcomputer)

Dato Km Højdemeter
24 maj 27 760
25 maj 58,5 1100
26 maj 102,4 2100
27 maj 86,9 1345
28 maj 19,3 445
Ialt 294,1 5750

Statistikken vil blive ajourført når jeg får overblik over hvor meget de enkelte grupper har kørt.

Her er 2 videoklip fra turen. Klik på billedet for at starte video. Vær opmærksom på at det godt kan tage lang tid.

Niels på 18 procent stigning i Skt. Andreasberg


Tur til Claustal-ZellerfeldHer er lidt grafik over højdemeter på henholdsvis Wurmberg og Brocken(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)
Wurmberg:
 


Brocken:

/Alex Pedersen

15 maj 2006
Der er tilføjet et link, over vejret i Harzen samt en bakkeprofil over Brocken. Se mere under links
Søndag den 14 maj deltog 3 mand fra klubben i Grejsdalsløbet. Niels var desværre blevet syg, så han kunne ikke deltage. Lars Kjeldgaard stillede op på 130 km og kørte de 130 km på lige under 4 timer. hvilket rækte til en 12 plads sammenlagt. Brian og jeg selv valgte at køre de 85 km og vi klarede lige netop turen på under 3 timer, hvilket gav en samlet placering som nr 49. Vinden var utrolig hård, hvilket også afspejles i tiderne. Se resultatet under motionsløb 2006.

/Alex Pedersen


1
2 maj 2006
Onsdag den 17 maj efter træning holder vi møde vedr. Harzen turen. Skulle nogen være interesseret i stedet hvor vi skal bo er der her et link til deres hjemmeside http://www.4-jahreszeiten.harz.de/
  2 maj 2006
Årets første motionsløb er gennemført den 30 april. 6 mand gennemført Bakkeløbet på 75 km. Lars Keldgaard blev nr 3, mens pladserne 6,7,8 og 9 alle blev besat af folk fra HFS cykelmotion. 5 mand blandt de 9 bedste er utroligt flot 
  25 marts 2006
HFS har købt domænet www.horsensfs.dk, og fået oprettet en hjemmeside, hvor vores hjemmeside ligger som et link. Det giver os mulighed for at bruge dette domæne, og da vi længe har haft plads problemer, kan vi med fordel udnytte dette domæne. Indtil videre bevarer vi dog vores gamle adresse http://home1.stofanet.dk/alpe ..
  15 februar 2006
Første træningsaften er flyttet til tirsdag den 28 marts kl. 18:00, fordi AC horsens spiller hjemmekamp om onsdagen.
Der er nu bestil 3 lejligheder i Altenau. De 2 af lejlighederne er til 4(5) personer og den sidste er til 2 personer. Vi skal dennegang Ikke bo i Ferienpark Glockenberg, men i deres egen ejd.
http://www.4-jahreszeiten.harz.de/ 
28 januar 2006
Statistikken for 2005 er udvidet således at man kan klikke på en person og dermed få vist alle turene for denne person.
26 januar 2006
Datoen for Harzen turen er nu endelig aftalt og vi kører fra Horsens den 24 maj og har mulighed for at cykle i Harzen den 25,26 og 27 maj.
Vi er der nede på samme tid som Agerskov cykelklub, så vi kan evt. mødes med dem dernede og tage en fælles cykeltur i terrænet.

Vi er i øjeblikket ved at undersøge mulighederne for vores 10 års jubilæums i 2007. Noget tyder på at det bliver en tur som ligger ultimo april eller primo maj 2007, da det er på disse tidspunkter at de forskellige rejsebureauer har deres arrangementer. Hans Kleberg prøver at undersøge forskellige muligheder, både med hensyn til tid og sted. I forbindelse med vores 10 års jubilæum, vil vi prøve at skaffe nogle sponsorer, således at vi kan få nyt tøj næste år samt et tilskud til vores tur.

Statistik for alle årene er blevet udvidet, således at man kan klikke på navnet på de personer, hvor der er markeret at der er et link og på denne måde se personens kørsel i alle årene.

Træningen start onsdag den 29 marts.