Nyheder 2007
29 december 2007
Videoen fra Rundt om Lunden ligger nu under videoklip menuen.
Desuden er billeder fra Rundt om Lunden tilføjet under billede menuen. Billederne ligger på Søvinds hjemmeside.
Referat fra Rundt om Lunden ligger ligeledes på Søvinds hjemmeside.
26 december 2007
Så er de sidste 4 videoer blevet lagt på hjemmesiden. Se dem på video mallorca siden
6 december 2007
Alle billederne fra Mallorca er lagt på nettet i deres oprindelig størrelse. De ligger på
http://picasaweb.google.com/alpedk/Mallorca2007. Det er stort set de samme billeder som ligger inde på vores egen hjemmeside, men mens billederne på vores hjemmeside er holdt i 800 * 600 for at spare plads og sikre hurtige læsning, er billederne på den nye adresse lagret i deres oprindelige størrelse. Hvis man har en stor skærm eller kan koble fjernsynet til Internettet, evt. via en bærbar PC, kan man få billederne blæst op i fuld størrelse(Man skal vælge Diasshow).
Man kan også vælge at downloade billederne til ens egen PC.
Der er i øvrigt også et katalog http://picasaweb.google.com/alpedk/BillederTilCykelmotionDanmark med de billeder som jeg har udvalgt til Cykelmotiob Danmark.
2 december 2007
Motionsløbsstatistikken er blevet opdateret ligesom alle motionsløbene i 2007 er blevet opdateret med referat, resulater, links og højdeprofiler.
2007 er det år hvor der er blevet kørt flest motionsløb og flest km. De fleste har deltaget i mere end 1 motionsløb og tilsammen har vi kørt 4.694 km, hvor Lars, Alex og Birger alene står for de 2.681 km.
1 december 2007
Som aftalt ved Birgers 50 års fødselsdag kører vi en fælles tur på omkring 50 km den 29 december 2007. Bagefter vil Birger være vært ved en gang suppe, så vi kan ønske hinanden godt nytår.
Vi mødes kl. 10:00 på vores sædvanlige startsted overfor falck. Bagefter kan folk tage hjem og få rent tøj på inden vi mødes ved Birger.
Man skal sende en mail til undertegnede, hvis man vil deltage.
Jeg udsender en mail senere på måneden, med denne besked.

/Alex 
29 november 2007
Der er 19 nye billeder indlagt under billede menuen.
De ligger nederst i oversigten og hedder Mallorca02_m.jpg til Mallorca20_m.jpg. 
19 november 2007
Bravotours sommerkatalog er udkommet og vi fylder hele side 17. Desværre er Topdanmark reklamerne redigeret væk.
12 oktober 2007
Jeg har lavet et Google kort, hvor man kan se hvor på øen der er blevet taget billeder. Ved at klikke på de kamera markeringen kan man se billedet. Kortet ligger indtil videre på Mallorca referatet når man klikke på det lille Mallorca billede, samt under Mallorca billeder.
Oversigten kan også ses ved at klikke her.
4 oktober 2007

Klubmester
Klubmesterskabet er blevet afgjort med Lars som vinder for sjette gang ud af seks mulige. Hele resultatlisten kan ses under klubmesterskab's menuen.
Spisning:
Efter klubmesterskabet mødtes vi ude ved Jørn Christoffersen, hvor Arne havde tilberedt en overdådig middag, som var inspireret fra vores Mallorca tur.
Årets rytter 2007:
Årets rytter 2007 blev igen i år en Christoffersen. Denne gang var det Arne Christoffersen som meget fortjent blev kåret som årets rytter. Arne har i 2007 været en af de stærkeste rytter, og samtidig været en person som har tilført klubben en masse positive energi både på cyklen og ved "after cykling"
Lørdagstræning vintertræning:
Vi forsøger igen i år at lave vintertræning og vi starter allerede på lørdag kl. 13:00. 
Næste års klubtur
Vi blev enige om at vi ville gentage vores succeser Østjylland rundt og Sønderjylland rundt ved i år at arrangere Fyn rundt. Vi blev enige om at det skal foregå den 22-25 maj 2008 og Per og undertegnede + en eller 2 mere skulle prøve at få turen på plads.

/Alex 
25 september 2007
Som tidligere nævnt i en e-mail holder Birger Miller sin 50 års fødselsdag den 10 november. Vi mødes overfor Falck kl.10:00 og kører en tur som Birger bestemmer. Når turen er færdig mødes vi hos Birger kl. 13:00 til en bid brød. Birger vil gerne vide hvem der kommer, så giv venligst Birger besked.
23 september 2007
Så har Jørn Jensen leveret sit billede bidrag til vores hjemmeside.  Billederne er endnu ikke lagt ind i kronologisk rækkefølge, men ligger som de nederste billeder. Se billederne under billede menuen.

Referat for første dag ligger nu klar. Jeg mangler nogle billeder fra den første dag. Er der ikke nogen som tog nogle billeder den første dag?
16 september 2007
Videoerne som er taget på Mallorca turen er ved at blive opdateret. Se videoerne under video afsnittet.
Billederne er ligeledes ved at blive opdateret. Se billederne under billede menuen.
4 september 2007
Så er Trekantløbet overstået og målsætningen inden løbet var at vi vandt og så mange som muligt i top 20. Lars fik en 4 plads og vi fik 3 mand i top 20(5 mand i top 30), så målsætningen var lige ved at lykkedes. Se resultatet under motionsløb.I øvrigt lykkedes det både Lars, Jørn og Arne at slå Bjarne Riis, som deltog i løbet sammen med sine sønner.

På team Søvinds hjemmeside er der indlagt billeder fra Rundt om Horsens.
2 august 2007
I forbindelse med turen på onsdag vil ruten blive lagt således at vi ender i Søvind. Team Søvind fylder 5 år og har indbudt HFS cykling til kagemand i Sandbjerg forsamlingshus. Som prognosen ser ud i dag bliver det fint vejr, men hvis vejret skulle blive dårligt er det nok en god ide med en tynd tør trøje, som man kan have med i baglommen, da vi skal cykle hjem fra Søvind.

Turleder resten af året:
8 august: Alex P.
15 august: Brian
22 august: Niels Frede
29 august: Kleberg
5 september: Jørn jensen
8-15 september: Mallorca tur
19 september: Jørgen C
26 september: Kjeldgaard
3 oktober: Enkeltstart

Hads Herred rundt:
Onsdag  den 1 august deltog 8 mand i motionsløbet Hads herred rundt. Løbet var 52 km og med godt vejr var det et fint alternativ til den normale onsdags træning. Der var fuld knald på fra start og specielt de mange sving gjorde at man fik pulsen op. Ved udgangen af hver sving skulle man spurte for at følge med i grupperne. 
27 juli 2007
Onsdag den 1 august kører vi motionsløb Hads Herred rundt i stedet for den sædvanlige træning. Vi mødes ved Birger på Frydsvej nr. 31, kl. 17:20.
Vi kører i bil derud, og husk at tage en varm trøje med til at skifte efter løbet.
11 juli 2007
Træning er flyttet fra den onsdag den 18 juli til tirsdag den 17 juli.
5 juli 2007
Så er Hans Kleberg også kommet i klub 200(200 træningsture), som nu består af 4 personer. Ligeledes har Jørn Jensen lige netop sneget sig ind på listen med over 10.000 km, som består af de samme 4 personer.
Se hele statistikken,
4 juli 2007
Bliver det regnvejr i Østjylland?
Tjek Vejle Radar, som udover at fortælle hvor det har regnet i den sidste time også indeholder en prognose for den næste time.
Tjek prognose for regnvejr på Vejle radar
14 juni 2007
Søvind har inviteret til 10 km enkeltstart den 27 juni med start i Søvind.
Tilmelding skal ske senest på onsdag den 20 juni, således at de kan nå at lave en startliste. Birger har foreslået at vi cykler derud og vil sikre at vi får tider som passer med at vi starter oppe fra ASV kl 18:00.
Når enkeltstarten er overstået kan vi aftale om vi vil køre lige hjem eller køre en mindre omvej tilbage til ASV.


Turleder indtil sommerferieperioden.
Den 20. juni    Per M
Den 27. juni    Alex P.
Den 4. juli       Birger

I sommerferien regner jeg med at dem som møder op bliver enige om en tur, med mindre der er nogen der er sikker på at komme i juli og starten af august.
Når vi er tilbage fra ferie placerer vi resten af turlederne.
12 juni 2007
Endnu et referat fra Bjerre Herred rundt. Løbsreferatet findes på Søvinds hjemmeside og er skrevet af Birger. Desuden er der også et referat fra Rands fjord rundt som kan ses ved at klikke her.
10 juni 2007
Resultatet af Them turen er lagt ind under motionsløb 2007.
8 juni 2007
Jørn Jensen er nu blevet medlem af en lille eksklusiv klub på 3 personer, som alle har kørt 200 eller flere træningsture i HFS cykling.
Se statistikken her.
Referat fra motionsløbet Rands fjord rundt er lagt ind under motionsløb 2007
4 juni 2007
Vi var 7 mand som stillede op i Bjerre Herred rundt og resultatet samt løbsberetning kan læses under motionsløb
1 juni 2007
Her er et link til Morsø cykelklub, som var på Mallorca i april 2007. Der er nogle gode rute forslag og nogle video, bl.a. med et videoklip af nedkørslen til Sa Calobra
28 maj 2007
Nyt referat fra Danmarks højeste motionsløb.
22 maj 2007
Grejsdalsløbet er nu overstået og under motionsløb er resultaterne samt 2 korte løbsberetninger.
1 maj 2007
Kleberg kommer ikke onsdag d. 2 maj p.gr.a. sin knæskade og jeg overtager Kaptajn rollen, hvilket selvfølgelig også indebærer at der er forriskninger efter dagens tur.
Da det nu er den tidligere bjergkonges tur jeg overtager, har jeg lavet en decideret bjergtur på 55-60 km. Jeg er ikke klar over hvor mange højdemeter turen er på, men det må vi jo se når turen er gennemført.
De blå streger kan man vælge at følge, hvis man vil springe en bakke over.
16 april 2007
På trods af at der er superligakamp på onsdag kører vi som sædvanlig onsdag den 18 april kl. 18:00. Vores omklædning er jo ikke berørt af dette, som det var tilfældet tidligere.
1 april 2007
Årets første motionsløb er kørt på sydfyn og vejret var perfekt til motionsløb. Birger, Lars, Jesper og Alex stillede op til løbet og ingen  havde tidligere kørt løbet, så det er altid spændende at se hvad det er for en rute. Selvom det er en bakket og i øvrigt flot rute, er bakkerne noget kortere end vi kender det fra vores onsdagsture. 
23 marts 2007
Sæsonen 2007 starter onsdag den 28. marts til sædvanlig tid kl. 18:00.
Birger har sørget for at vi har mulighed for at klæde om på ASV-specialskolen på Nørrebrogade (ligger overfor Falck). Vi har aftalt med skolen at vi kommer omklædt, men når vi er tilbage omkring kl. 20:00, kan vi benytte badefaciliterne, mens Old Boys idrætsklub spiller volley.
Per M. har lavet følgende liste til foråret:
 
Turleder og ølmand i foråret:
Den 28. marts    Per M
Den   4. april      Alex P
Den 11. april      Birger
Den 18. april      Brian
Den 25. april      Niels Frede
Den   2. maj       Kleberger
Den   9. maj       Jø Jensen
Den 16. maj       Jørgen C
Den 23. maj       Keldgård
Den 30. maj       Jesper
Den   6. juni       Arne C 

Desuden er kalenderen opdateret med hvem der er turleder.
Hvis man ikke kan komme den dag, man er sat på som turleder, må man sørge for at bytte indbyrdes, vi skulle jo nødig gå glip af vores øl .

 

9 marts 2007
Der er lavet et nyt Kalender menupunkt, som indeholder træningstider, evt. lørdagstræningsture, motionsløb, samt hvem der er kaptajn på de enkelte ture.
Listen med kaptajner bliver opdateret så snart PM har lavet en liste.  
4 marts 2007
12 mand mødte op til dagens træning, heri blandt en enkelt ny mand.
Turen blev på 50 km og som fødselslar have Kleberg fået lov at lave ruten, som gik op ad Tyrrestrup bakken og videre ud mod golfbanen. Årstiden taget i betragtning, var det en ganske imponerede gennemsnitstid på omkring de 28 km/t. Efter en fin tur, mødtes vi ude ved Kleberg og fejrede hans 50 års fødselsdag. Desuden fik vi udleveret vores nye cykeltøj fra Topdanmark.
Det blev en lang og hyggelig dag med start kl. 10:00 på cykelturen og de sidste tog først fra Stensballe kl. 12 om aftenen.
Iøvrigt have Kleberg lavet en udemærket statistik over de motionsløb, som vi har deltaget i og den ligger nu under menuen Motionsløb.

Her er et par billeder taget med mobiltelefon fra Klebergs fødselsdag
 
 

2 marts 2007
Husk at vi træner kl. 10:00 lørdag den 3 marts, inden vi tager ud og fejrer den tidligere bjergkonges 50 års fødselsdag.
7 februar 2007
Nu er muligheden for at slå Laurent Jalabert eller Bo Hamburger i et motionsløb. Den 6 maj afvikles motionsløbet "stiften i sadlen", som er et 100 km motionsløb i Århus. Se mere på siden http://www.concept-event.dk/ 
20 januar 2007
Trods styrtende regn hele dagen indtil ca. 12:30, blev lørdags træningen alligevel til noget. Det var dog kun Birger og undertegnede, som var klar kl. 13:00, men til gengæld fik vi en speciel oplevelse. Selvom det havde styrt regnet, tittede solen frem lige før kl. 13:00, temperaturen var omkring 9 grader og vinden var ikke begyndt for alvor. Da vi kom ud på de små veje på landet kunne vi virkelig se hvor meget det havde regnet. Nogle steder var vejen fyldt med flere centimeter vand, andre steder var vejene nærmest omdannet til vandfald og et enkelt sted hvor vejen stod under vand i nærheden af Kattrup, var området omdannet til en sø og midt i søen stod et hus, som delvist stod med vand til langt op ad soklen. Det var sådan en dag, man skulle have haft sit kamera med. Vi valgte at køre til Såby og derfra videre over Ejer til Tebstrup og Kattrup. Fra Kattrup besluttede vi at køre til Hovedgård og videre til Gangsted, velvidende at vi ville få modvind fra Gangsted og hjem. Siden starten var vinden taget til og modvinden fra Gangsted og hjem var en hård omgang, specielt turen op ad Haldrup bakken var hårdt.
Turen blev på omkring 50 km.

/Alex Pedersen
19 januar 2007
Her er hvad der venter os på Mallorca. 24 km hvor det går opad de 22 km, hvilket er det samme som Mont Ventoux. 

 
Klik på kortet for at se stigningen i fuld størrelse

Der er link til flere bjerge under klubture/mallorca 2007
17 januar 2007

Mallorca (Se ny menupunkt under klubture)
Vi bliver 12 mand fra klubben til turen:
Alex, Arne,Birger,Brian,Hans,Jesper, Jørn C, Jørn J, Kjeld, Lars K, Niels og Per
 
+ Jørn Jensen tjekker om Max og den anden person(Jeg har glemt hvad han hed) skal med.
 
Alle mand lejer cykler og klubben betaler leje af cykler for klubbens medlemmer. Desuden betaler klubben morgenmad og middagsmad på turen, sålænge pengene rækker.

Turen til Mallorca er fra den 8 - 15/9 2007.
Afgang fra Billund den 8/9 kl. 06:30   Ank. Mallorca 09.25
Afgang Mallorca den 15/9 kl. 10:25   Ank. Billund 13:25
 
Sportconcept sørger for bustransfer på Mallorca til og fra hotel.
 
Prisen er 4.200 pr. person. og der skal betales et depositum på 1000 kr. af alle hurtigst muligt, så vi kan få betalt Sportconcept.
 
 
Vi skal bo i Palma Nova på Hawai Torrenova i 3 * 4 pers lejligheder (Skal laves om hvis Max + anden person melder sig til)

Når vi har betalt sætter Niels og Alex sig sammen og sender en forespørgsel vedr. leje af cykler.
 
Der bliver lavet 5 ruter af forskellig sværhedsgrad, så vi har noget at køre efter når vi kommer derned.
 
Kleberg 50 år:
Vi fejrede Klebergs fødselsdag med fællessang og Kleberg har inviteret cykelklubben til 50 års sammenkomst den 3 marts kl. 13:00 og vi blev enige om at mødes kl 10:00 hvor vi triller en tur med Kleberg som tur guide.
 
Sponsorer
Der er godt gang i antallet af sponsorer og der bliver nemt til at vi kan få 2 sponsorer hver på wind-breakeren.

Birger nævnte at Søvind vil invitere os til diverse løb/enkeltstarter.
  
NB: vedr cykelleje:
Jeg foreslår at vi inden vi bestiller lige laver en liste hvor folk kan melde tilbage hvad størrelse de vil leje. Men det ordner vi senere.

 

14 januar 2007
Der stillede 5 mand op til lørdagstræning, og vejret var perfekt til cykling. Midt imellem stormene, var lørdag forholdsmæssig rolig og temperaturen var helt oppe på 9 grader. Lars, Jesper, Birger, Alex og Hans (H50) dukkede op til træning. Turen gik ud til Torp og videre til Træden.

Mallorca
Jeg har lagt lidt informationer ind under klubture/mallorca. Siden vil blive suppleret om med informationer/billeder og links til Mallorca turbeskrivelser. når jeg støder på nogen.