8 november 2014
Siden med klubtøj er opdateret med vores tøj sim vi fik i 2014.
Sponsorer siden er ligeledes opdateret og siden med links er fjernet.
26 september 2014
Klubmesterskab og statistikker er blevet opdateret 

Klubmester
Klubmesterskabet er blevet afgjort og Lars Kjeldgaard vandt klubmesterskabet i tiden 24:52, hvilket giver en gennemsnitsfart på 38,61 km/t. Nr.2 blev Niels Thomsen i tiden 26:42. Michael Tvedergaard snuppede 3 pladsen i tiden 27:14

Vær opmærksom på at ruten er ændret til at være 16 km, så man kan ikke helt sammenligne gennemsnitstider med de andre år før 2013.
Se klubmesterskab's menuen.

Spisning:

Efter klubmesterskabet mødtes vi 15 personer hos Arne Christoffersen, hvor vi holdt afslutning og fejrede Arne's 50 års fødselsdag.

Årets rytter 2014:

Årets rytter 2014 blev Brian Hedevang, som har været utrolig flittig med fremmøde de sidste 4 år. Har i alle 4 år været  den person der har trænet flittigst og i år kørt både 145 km Rundt om Horsens og prøvet kræfter med Öztaler Radmarathon. Desuden vandt han årets jagtstart/handicap løb.

Næste års klubtur
Der blev snakket en del om evt. klubtur, da sidste års klubtur blev aflyst. Den blev dog erstattet af 2 hyggelig dage i Horsens, hvor vi kørte jagtstart/handicap og hygge hos Claus om aftenen. Næste dag kørte vi til Silkeborg hvor vi havde en hyggelig tur.

Men der var bred enighed om at vi skulle have en tur næste år. Tidspunktet var der en del snak om, men vi endte op med datoen
17-19 april
Som udgangspunkt tager vi afsted fredag aften i biler og kører på cykel lørdag og søndag. Turen går til Grønhøj i nordjylland. Brian Popp, Michael Tvedergaard og Søren Koch kommer er i det udvalg som skal planlægge turen. 

Vej kaptajner/ruteplanlægger
Det blev aftalt at vi har 4 vejkaptajner næste sæson. De fire personer er Martin Klinkby, Brian Hedevang, Michael Tvedergaard og Jørn Christoffersen. De 4 finder ud af indbyrdes hvem der planlægger dagens tur.

Regnskab 
Brian fremlagde regnskab og redegjorde for indtægter/udgifter i forbindelse med nyt tøj.
Klubben er stadig solvent, med omkring 5.000 kr på kontoen, men vi har mistet nogle af vores tidligere indtægst muligheder, såsom Skanderborg festival og Event løb.

4 september 2014
Medlemslisten kræver ikke mere kendeord, for der var åbenbart ikke nogen der kunne huske det alligevel.
9 august 2014
Årets Rundt om Horsens køres i år søndag den 24 august.
Man sørger selv for tilmelding og tilmelding inden 17 august koster 150 kr for 100 km ruten.
Efter den 17 august koster det 200 kr.

Der er ikke aftalt noget omkring arrangement efter løbet.
24 juli 2014

Væske og mad listen klar til for efteråret:
 30 Juli              Brian Hedevang (Mikael Foged overtager vist den)
   6 August       
Ole Duch
 13 August        Arne Christoffersen
 20
August        Niels Thomsen
 27 August        Jørn Christoffersen
   3 september   Mads-Christian Clemmesen
  10 september  Michael Tvedergaard
  17 september  Peter Landbo
  24 september  Claus Jensen
    1 oktober      Leif Holst Sørensen
3 april 2014

Den 16 april, kommer Peter Meinert og kører sammen med os. Peter er pr. 1 februar ansat hos DGI og kommer ud til alle cykelklubber i området for at give råd og vejledning, således at vi kan få mere ud af vores sport.
Bliver spændende at høre hvad han har af input.
24 marts 2014

Så nærmer sæsonstarten sig og vi starter op når vi overgår til sommertid, dvs. første træning er onsdag den 2 april 2014 kl. 18:00

Årets klubtur foregår den
den 13-15 juni. Gode ideer er velkomne, da dette endnu ikke er fastlagt

M.h.t til tøj regner jeg med at vi alle får en status når vi mødes den 2 april. Det eneste jeg med sikkerhed ved, er at vi ikke har tøjet klar til sæsonstart. Der vil gå noget tid før det er klar.

Skulle der være nogen, som ikke regner med at køre i 2014, må i gerne melde tilbage undertegnede eller til Niels Thomsen.

Skulle der være nogle som ikke vil være med på madordningen i 2014 hører jeg også gerne om det. Det samme gælder hvis nogen af dem som ikke har været med ønsker at deltage.

Hvis man ikke er på facebook er der en god grund til det, da der er lavet en gruppe til HFS cykling, hvor der udveksles information, billeder og bemærkninger.
Der er p.t. 15 mand med i gruppen.

Vi fortsætter med at køre 2 hold - jeg er kaptajn på "hurtig" holdet, Per Madsen kaptajn på "det knap så hurtige hold". Jeg laver rute skitse og vi køre sammen og deles efter 10-15 km. Generelt satser vi på at være hjemme kl. 20.00

Få tjekket cyklerne så vi er klar den 2 april.

Væske og mad listen klar til og formanden får æren af at ligge ud:
  2 april  Niels Thomsen
  9 april  Jørn Christoffersen
16 april  Mads-Christian Clemmesen
23 april  Michael Tvedergaard
30 april  Peter Landbo
  7 maj   Claus Jensen
14 maj   Leif Holst Sørensen
21 maj   Per Madsen
28 maj   Birger Miller
 4 juni    Michael Foged
11 juni   Michael Olesen
18 juni   Alex Pedersen
25 juni   Jan Jørgensen

/Alex